Dobbelt Carport

En dobbelt carport, der som udgangspunkt er en carport beregnet til tobiler, er produceret i galvaniseret stål og sikrer minimal vedligeholdelse og maksimal levetid. Dobbelt carporten leveres i tre forskellige monterings løsninger:

Den nemme løsning, som koster lidt mere:
Du læner dig tilbage og slapper af, det eneste du skal sørge for, er at arbejdsområdet er ryddet, så klarer vi det hele, lige fra første spadestik til oprydningen bagefter.
Den lidt billigere løsning:
Du sørger selv for at grave og støbe fundamenterne fast, efter den støbeplan du får sammen med fundamenterne. Vi kommer med carporten når du er klar, og vi sørger for montagen af carporten, som vi rejser på fundamenter du har klargjort i forvejen.
Gør det selv og også den billigste løsning:
Carporten leveres som samlesæt, med montagevejledning. Du sørger selv for at grave og støbe fundamenterne fast, og du samler selv carporten.

 Opgaver og projekter

Dobbelt carport - sortlakeret

For enkunde i Aarhus, har vi produceret, leveret og monteret denne dobbelt carport.


Carporten er lavet efter vores standard dobbelt carport, med den lille detalje at den er blevet sortlakeret. Carporten er selvfølgelig fortsat galvaniseret så den er vedligeholdelsesfri og kan stå i rigtig mange år.

Den sorte farve står flot til de røde mursten. Da vi monterede carporten var kunden en tur i USA, og han glædede sig til at komme hjem og se den.
Vi sendte selvfølgelig et billede af carporten, da han var spændt på resultatet.


På billedet er belægningen endnu ikke blevet lagt. Det blev først klaret efter vi havde monteret carporten og var på vej hjemad mod smedeværkstedet.

Sidehængt dobbelt carport

Her har vi lavet en sidehængt dobbelt carport hos en kunde i Farum.

Dobbelt carporten er produceret i galvaniseret stål og tagkonstruktionen/overdækningen er udført ikanalplader med aluskinner, dette sikrer at der ikke skabes kondens på undersiden af taget.

Den væghængte løsning sparer konstruktionen for to søjler og kan holde dig tørskoet ind og ud af huset.

Om sommeren har kunden muligheden for at bruge arealet som overdækket terrasse. Alt i alt en gennemført og lækker løsning.

Dobbelt carport i silkeborg

Denne standarddobbelt carport er leveret i Silkeborg og har en pris uden levering og montering på 45.000kr. inkl. moms.

Dimensionerne på en standard dobbelt carport er:

  • Tagets radius: 11000 mm
  • Længde: 5434 mm
  • Bredde: 5180 mm
  • Højde: 2008 mm

En simpel men yderst funktionel og holdbar dobbelt carport.

Dobbelt carport i galvaniseret stål - en solid carport

Her ses en Uni-cover dobbelt carport, denne carport er leveret som galvaniseret og lakeret.

Kunden har valgt at købe en dobbelt carport, der som alle vores andre carporte er galvaniseret. Det lidt specielle ved denne carport er, at den efter galvaniseringen blev lakeret sort og det endte med at blive et rigtig flot resultat og en glad kunde.

Standard dobbelt carport i Spentrup

For vores kunde i Spentrup har vi produceret, leveret og monteret denne dobbelt carport. Kunden havde været herinde på hjemmesiden og læst godt op på lektien. Derfor havde han næsten allerede bestemt sig inden han tog kontakt til os.

Der var flere grunde til at han valgte netopvores carport. Han så på kvaliteten i forhold til prisen og kunne derudoverkun være fuldt ud tilfreds med denintegreredeløsning med tagrender og afløb i selve stålkonstruktionen. Han slipper for at have grimme eksterne tagrender og nedløbsrørog fik lavet sine afløb, så de kom under jorden. Han kan så tilføje dem til den eksisterende kloak. En simpel men lækker løsning, som sætter streg under den finish carporten står i.

XL carporten

Vores XL dobbeltcarport har et frit spænd på 6 meter.

Her er billeder fra en kundes XL dobbelt carport i Nibe. XL dobbelt carporten har ligesom vores andre carporte integrerede tagrender i tagkonstruktionen. Afløb sker igennem søjlerne hvor der er mulighed for at få afløbsstudserne over eller under niveau, enten i fronten eller bagenden af carporten.

Vi producerer carporten fra bunden af og du kan derfor vælge at få den tilpasset i eksempelvis størrelsen. Det kan være du vil have en meter mere på længden eller måske endda en fra? Vi kan hurtigt komme med en pris på opgaven.

Ønsker du side og gavl i carporten er det heller ikke noget problem. Vi kan lave det meste og vi har selvfølgelig også en standard løsning til den opgave hvor vi kan montere facadelaminat i carporten.

Send endelig din forespørgsel i dag, så har du på hverdage et svar senest næste dag.

Galvaniseret og vådlakeret dobbelt carport med overdækket indgang til dør

Denne dobbelt carport med ekstra længde samt en overdækning ved hoveddøren er i samarbejde med kunde og hans tegning samt vores type carport blevet til en integreret løsning hvor carporten er forbundet med huset via en lille overdækning, som sørger for at man er tørskoet hele vejen fra huset og ud til bilen og omvendt. Den lille overdækning har forbindelse til tagrenden på carporten og bliver derved en pæn og samlet løsning med et godt helhedsindtryk.

Dobbelte carporte bygget sammen

INordsjælland har denne kunde bestilt to dobbelt carporte, han har så valgt at få dem bygget sammen. På denne måde får man muligheden for at fåto carporte men kun have 6 stolper. Der er nu mulighed for op til 4 biler, eller f.eks. to med god plads til alverdens gøremål.

Sammenbygget dobbelt carport

Sammenbyggede dobbeltcarporte til kunde i Randers

For to naboer i Randers har vi produceret, leveret og monteret disse to dobbelt carporte. Carportene er sammenbyggede, som bl.a. giver et mindre antal søjler.

Dobbelt carporte, plads og funktioner

En dobbelt carport giver som navnet også siger det plads til 2 biler. Der er derfor ved denne løsning plads til 4 biler. Der er samtidig god plads hvis du eksempelvis kun har en bil holdene og er i gang med rengøring af den eller lignende.

Carportene er konstrueret så de kan bære en større mængde sne og tagrenderne har samtidig funktionen at kunne lede smeltevandet væk fra taget og ned i de integrerede nedløb i søjlerne. Du kan derfor i større omfang slippe for at fjerne sne fra både bil og carportens tag.

Ved denne løsning er udløbet på søjlerne over jorden. Her har du selvfølgelig også muligheden for at få udløbet under belægningen, så du kan tilslutte det til kloakeringen. Det er dog begrænset hvor meget vand en carports tag danner. Så de fleste vælger at lade vandet løbe ud på belægningen.

Hvorfor er der træ på carporten?

Træet er der af den simple årsag, at da billederne er taget er carportene lige blevet monteret. Derfor er der træ til at støtte indtil fundamentet er tørt og det derved kan klare vægten selv. Herefter kan træet fjernes og carporten står nu helt færdig.

Vådlakeret dobbelt carport (antracitgrå)

En kunde i Aarhus har fået leveret denne galvaniserededobbelt carport med sidebeklædning hvor selve carporten ogrammerne på sidebeklædningen er vådlakeret i farven antracitgråoghulpladerne er holdt i farven somgalvaniseringen giver.

Udover carporten er der leveret havelåger og hegn i samme stil.

Specielle dobbelt carporte

Specialopgaverne er lige noget for os.

Dobbelt carport til Køge

For en kunde i Køge har vi leveret og monteret denne dobbelt carport.

Kunden har valgt runde søjler til sin carport og har ligeledes valgt at få den på vores standard mål - og det må da også siges at stemme godt overens med indkørslens størrelse.

XL carporte som cykelskur

Her har vi brugt en række XL carporte til at lave et cykelskur.