Altan med ståltrappe i Vejle

  I Vejle har vi for denne kunde produceret denne altan med glasværn, da værnet er tiltænkt for at skabe mere læ på terrassen. Haven er en lukket have, og det er derfor ikke nødvendigt at skærme af ren visuelt ud til eksempelvis en villavej. Det at glasset ikke er materet, frostet eller nogen anden måde har fået mindsket visualiseringen igennem glasset gør at det giver personerne på terrassen mulighed for både læ og fuld skue ud over deres have.Håndlisterneer laveti hårdt træ, og giver en flot og eksklusiv afslutning. Det galvaniserede stål, det hårde mørke træ og det lette udtryk som glasset leverer, er en rigtig god kombination, der står knivskarp.

  Konstruktionen og trappen er i galvaniseret stål, så vedligeholdelsen er minimal og kunden kan derfor nyde sin terrasse uden at tænke det store på maling, træbehandling og lignende. Det er kun gulv og håndlister, og de er behandlet så de kan klare sig i rigtig lang tid.

  Altan med trappe i Hobro

   Som ovenstående løsning, er der også brugt glas og hårdttræ håndliste. Konstruktionerne er i det hele taget meget lig hinanden. Altanen er fastgjort ind i bygningen og bæres af søjler i den frie del af altanen.

   Selve konstruktionen er produceret i stål, som er eftergalvaniseret. Det gør den vedligeholdelsesfri så du ikke skal ud med pensel og behandle samt male træværk.

   Så det er en lidt større investering, men den holder i mange flere år og du skal nærmest ikke bruge tid på at den står flot og velholdt.

   Hævet terrasse

     Hos HSM A/S laver vi mange specielle altaner som tilpasses til husene hvor de skal bruges.

     F.eks. denne lidt specielle løsning hvor en del af den hævede terrasseer overdækket af husets tag, og går et godt stykke ud over skrænten. Kunden har derfor fået en stor hævet terrasse, så hele familien rigtig kan nyde godt af deres udeareal om sommeren. Det var bl.a. et af kundens store ønsker, da der ikke er så meget have til huset.