Hvem er Hadsten Smede og Maskinværksted A/S

Hadsten Smede er et meget alsidigt smedeværksted hvor opgaverne altid er forskellige og to dage meget sjældent ligner hinanden.

Vi arbejder for eksempel for rigtig mange forskellige slags kunder, vi har en hel del private kunder, en stor andel af områdets håndværkere, en del byggemarkeder og trælaster, nogle store industrikunder samt landsdækkende high-tech virksomheder, og en af landets allerstørste dagligvarekæder.

De mange forskellige kunder betyder naturligvis mange forskellige opgaver, lige fra en lille reperationssvejsning på en stol til de helt store komplicerede konstruktioner.

Meget af en uge går også med at lave hegn, låger, trapper og gelændere som vi ofte skal have en tur til galvanisering, så DOT(Dansk Overflade Teknik)kommer forbi værkstedet nogle gange om ugen.

Der går også sjældent en dag hvor vi ikke skal have sparkeplader i rustfri stål med fragtmanden, vi leverer efterhånden sparkeplader til kunder over hele landet.

På kontoret sidder vi og laver tegninger og beregner opgaver, så det er her du skal henvende dig hvis du har en skør idé eller hvis du har en opgave du vil have tilbud på.

På tegnesiden arbejder vi med 3D konstruktion, det betyder blandt andet at vores kunder kan få et godt indtryk af produktet inden det bliver fremstillet.

Vi sætter en ære i vores egne produkter, som er kundevognshuse og startterminaler til indkøbsvogne, carporte i stål, affaldsskure og cykelskure

Desuden har vi også vores egen produktion af affugtere til pool og spa områder.

Vores serie af udemøbler i galvaniseret stål er designet af CUBE design, og os selv, alle delene er egenproduktion.

Fakta om Hadsten Smede og Maskinværksted

Fordi vi kan...