Udendørs trappe / udvendig trappe

Står du og mangler en udendørs trappe / udvendig trappe, så kan vi klare opgaven ligefraidéudviklingenog frem til den endelige montering hos dig. Du har selvfølgelig muligheden for at være med i hele processen, men du kan trygt stole på os som fagfolk. Vi varetager produktionen af din nye udendørs trappe / udvendige trappe med stor omtanke og vi er ikke tilfreds før du er. Vores mål er lækre kvalitets produkter og glade kunder.Det lyder måske dyrt med fagfolk og kvalitets produkter, men vi er altid skarpe på prisen, og det tager os ikke lang tid at producere en trappe. Derfor synes vi selvfølgelig du skal indhente et tilbud fra os.

Vi producerer som udgangspunkt udendørs trapper / udvendige trapper i stål, som eftergalvaniseres af vores dygtige samarbejdspartner. I forhold til en trappe der ikke galvaniseres eller måske en trappe i behandlet træ, kan den galvaniserede trappe holde mange flere år, og endda uden nogen krav til vedligeholdelse.

Ønskes en helt anden ståltype kan vi selvfølgelig også klare det.
Mange har efterhånden cortenstål i deres have, og det er selvfølgelig også muligt at producere en trappe med elementer i cortenstål.

Kun fantasien sætter grænser, så tag kontakt til os og lad os tage en snak om netop dit projekt.

Herunder kan du se nogle eksempler på nogle af de trapper vi har lavet til udendørs / udvendig brug. Ønsker du en anden type trappe kan du se andre typer i menuen til venstre.

Trappe i galvaniseret stål til Farsø Sygehus

Til Farsø Sygehus har vi produceret, leveret og monteret denne trappe.

Trappens vanger er produceret i 10 mm sort stål, som er plasmaskåret.
Vanger, værn og lignende er herefter blevet varmgalvaniseret og trappen samles med de skridsikre trin. Intet er ladt til tilfældigheder og trappen tegnes inden produktion i 3D,og her kan man allerede få en god fornemmelse af trappens udformning og stil.

Trappe til Hobro sygehus

Trappe til Hobro sygehus

Til Hobro sygehus har vi leveret denne ligeløbs trappe.

Trappegelænderet kørersom der ses på billederne ud i vinkel og flugter med rammen tillågen hvori der er monteret låsekasse, så kun personale med en nøgle har adgang den vej.

Trappevangerne er skåret i sort stål på vores plasmaskærer og herefter sendt til varmgalvanisering. Trinnene er varmgalvaniserede og skridsikreoptrækstrin. Stilen er holdt i et klassisk design og kan ligesom trappen holde i rigtig mange år.

Trappe nr. 2 til Hobro Sygehus

Efter leveringen af første trappe (se ovenstående), fik Hobro Sygehus mod på endnu en trappe. Denne gang til taget af bygning K.

Trappen skulle holdes i samme udformning og stil som første trappe, altså en varmgalvaniseret trappe med låge til aflåsning v. foden af trappen,samt optrækstrin - forskellen var så bl.a.at trappen skulle slutte med et repos, da trappenskulle give adgang til taget af bygningen som selve trappen løb langs.

Den varmgalvaniserede trappe blev leveret og monteret.

Trappe i Aalborg

I Aalborg har vi lavet denne trappe i galvaniseret stål. Huset er med høj sokkel og trappen afhjælper derfor problemet med adgangen til husets stue etage. Trappen er monteret på siden og langs med huset. Det giver mere plads rundt om trappen, end hvis den stod ligeud for døren og dermed gav en større effekt af at man skulle gå udenom. Det ville samtidig også bevirke at trappen ville gå ud på plænen og det ville ikke være en optimal løsning.

Ståltrappe med reposer

Her i Vejle har vi lavet denne trappe i galvaniseret stål med flere reposer.
Grundet bygningens smalle gavl, var den mest optimale løsning at lave denne trappe med flere reposer på. På den måde kunne trappen undgå at være en meget stejl trappe eller stikke langt ud fra bygningen, som heller ikke var muligt når trappeopgangen skulle være tilgængelig fra indkørslensside, da det ville optage unødig plads.

Ståltrappe med værn i glas

Denne trappe har vi udført med hårdttræ på trin og håndliste, og frostet sikkerhedsglas i værnet.

Galvaniseret trappe i Hørning

Hos Hørning Erhvervscenter har vi leveret og monteret denne trappe i galvaniseret stål. Trappen er på billedet for nyligt kommet hjem fra galvanisering, og hurtigt monteret derefter. Derfor skinner trappen stadig meget og har endnu ikke fået den matte overflade man ellers kender fra galvaniseret stål.

Galvaniseret trappe med repos

Ligesom trappen ovenover er trappen her monterethos Hørning Erhvervscenter. Trappen er meget lig trappen på den anden side af bygningen. Det har gjort at trapperne har været hurtigere og nemmere at producere. Det gør at trapperne kan leveres billigere end hvis det var to special trapper, med forskellig udformning og forskellige typer værn.

Ståltrappe Århus

Vi har produceret, leveret og monteret denne trappe på Ny Munkegade i Aarhus.Trappenherer produceret medværn og bærende konstruktioni galvaniseret stål.Håndlisten er laveti hårdttræ og trappen er monteretmed skridsikre ristetrin i galvaniseret stål, som sikre et godt og stærkt fodfæste.

Havetrappe Skæring

  Her er et par billeder af en flot trappe vi har lavet hos en kunde i Skæring.

  Trappen er produceret med et stålskelet, hvor der efterfølgende er monteret trætrin i. Trappen har mål efter bredden imellem de to mure, og det giver et ekstra lækkert finish til trappeopgangen.

  Rillerne der er fræst ned i træet sørger for at gøre dem mere skridsikre.

  Håndlistener fremstillet i galvaniseret stål og er monteret vha. 3arme med beslag på. Det er så boltet ind i murstensvæggen og giver herved denne lidt svævende fornemmelse. Et flot og lækkert udtryk, der passer godt til byggestilen på huset.

  Trappe til terassen

  En kunde manglede en trappe med til sin terrasse og ønskede trinene i samme type træ som hans terrasse, så der blev monterethårdttræstrin.Gelændereter lavet ifirkantrør og supplerer de lige linjer og det kantede look rigtig godt.

  Flugtvejstrappe i stål

  Denne flugtvejstrappe har vi lavet hos en dagligvarebutik i Højbjerg. Trappen er udført i galvaniseret stål og har en lukket side som værn. Den lukkede side står godt til bygningens stålfacade og kunne nemt males så den passede med striberne på bygningen. Da trappen er sidehængt slutter den af på et repos, så der er nem tilgang til ind- og udgang. På billedet er vi i gang med monteringen, hvor vores montør har været ved at krane trappen på plads og derefter har kunne fastgøre den til bygningen.

  Fremstilling af flugtvejstrappe

  Her ses flugtvejstrappen under produktion. Her er trappen blevet samlet, så vi skal være så lidt i vejen hos kunden som mulig. På den måde kan vi montere meget hurtigere, end hvis vi tog varebilen i stedet for lastbilen, og havde trappenmed som et samlesæt.

  Trappe med repos

   Trappe med repos produceret, leveret og monteret for kunde i Aarhus.

   Trappen er produceret i galvaniseret stål og er med ristetrin. Trappens værn / gelænder er lavet i rundjern oven på en ramme med tremmer. Da taget som reposet løber henover er skrå, har fødderne for enden af søjlerne en vinkel så de hele reposet og dermed hele konstruktionen ville hænge skævt. Det ville hverken være smart, lovligt eller på nogen måde en klog løsning.

   Trapper til Aarhus

    For en kunde i Aarhus, har vi produceret, leveret og monteret 6 stk. galvaniserede trapper med gelænder og skridsikre trin.

    Her var der før trapper i træ, som kunden oplevede kunne blive utrolig glatte. Derfor havde de besøgende flere gange oplevet at falde ned af trappen grundet de glatte trin. Det var derfor en vigtig del af opgaven at trinnene var skridsikre. Her har vi taget udgangspunkt i uformningen af trætrapperne og skabt et lignende produkt i galvaniseret stål. Gelænderet hjælper brugeren yderligere med at holde balancen ned af trappen.

    Trappevangerne, fodpladerne og fodpladerne til søjlerne er skåret på vores plasmaskærer, det sætter produktionenstiden ned, og det giver en lavereslutpris til vores kunde. Trapperne er galvaniseret efter EN1090's foreskrifter og det hele er certificeret og godkendt.

    Trappe med 3 reposer

    Trappe med reposer

    Til Hadsten Dampvaskeri har vi i forbindelse med smede entreprisen på deres nye tilbygning blandt andet leveret denne store udvendige trappe.
    Med trappens 3 reposer, store sektioner trappevangerog ikke mindst de mange trin er der lidt flere ting at være opmærksom på i produktionen og montagen - samt i produktionen i forhold til montagen.

    Trappens vanger er skåret i plasmaskærer og erefterfølgende blevet varmgalvaniseret. På samme måde som den bærende konstruktion. Trinnene er skridsikre optrækstrin og er ligeledes varmgalvaniseret.