Kundevognshus fra Hadsten Smede - ny model

Kundevognshus med et facelift

Vi har produceret en ny udgave af vores traditionelle kundevognshus. Der er ingen tvivl om at vores kundevognshus med de runde rør og strækmetal har været en succes. Men med tiden trænger alt til fornyelse.


Nyt vognhus, men med samme gode og danske kvalitet

Vi har derfor været i gang med at re-designe og optimere netop det vognhus, for at bringe et nyt udtryk ud på landets parkeringspladser. Vi har skiftet de runde rør der blev brugt som spær i kundevognshuset,ud med spær i firkantrør. De er ligeledes blevet valset og du får derfor stadig de afrundede bløde linjer, men med et nutidigt udtryk med firkantrørets stærke profil på dit nye vognhus. Strækmetallet er skiftet ud med hulplader, hvor et mønster er med til at skabe et mere eksklusivt og robust look - her har du muligheden for runde eller firkantede huller. Vi har givet pladerne på kundevognshusets sideret buk for at skabe en flot overgang imellem tag- og hulplader.


Mulige tilvalg og specielle ønsker

Kundevognshuset har selvfølgelig de samme tilvalgsordninger som vores mere runde model. Du kan stadig tilføje bl.a.: 2-fløjet låge, beslag og rør til startnøgler, beslag og kæde til hængelås, affaldskurve og har du andre ønsker kan vi selvfølgelig også regne en pris på dem.

Kundevognshus UNI-COVER

UNI-COVER vognhuse fra Hadsten Smede og Maskinværksted er produceret og samlet af danske fagfolk på vores værksted i Hadsten. Her bliver kundevognshuset efter endt produktion samlet og kranet op på vores lastbil, og er monteringsklar når vi kommer ud til kunden. Vi kan på den måde klare monteringen af kundevognshuset på ca. 20 min., og er derfor hurtigt væk fra parkeringspladsen, så vi er så lidt til gene for butikkens kunder som muligt. Vores kundevognshuse bliver produceret i flere forskellige modeller, for eksempel en vægmonteret udgave for at spare på brug af mulige parkeringspladser, samt det fritstående vognhus, som i en standard-udgave har plads til 3 rækker kundevogne, og fylder kun en enkelt parkeringsplads.

Materialer: Vores UNI-COVER kundevognshuse er produceret i varmgalvaniseret stål, der gør det vedligeholdelsesfrit og langtidsholdbart.

Kundevognshus til Vestamagercentret

Kundevognshus til Vestamagercenteret. Udført i galvaniseret stål og med spidst tag.

Nyt kundevognshus 2011

Her er vores 2011 model.

Et kundevognshus med spidst tag i varmgalvaniseret stål.