Tilbehør til kundevognshuse

På denne side kan du selisten over tilbehør til uni-cover kundevognshuse.

Rør og beslag til startnøgler

Rør og beslag til startnøgler bruges til at montere de første nøgler på, når kundevognene er forsynet med møntlåse.

Startnøglerne monteres af kunden, medmindre disse fremsendes til HSM A/S - i så fald monterer vi dem gerne, og uden beregning.

Sættet består af beslag i begge sider af huset, samt et firkantrør med forborede huller for montering af startnøglerne.

Det er muligt at eftermontere dette sæt, så hvis du går over til at have møntlåse på vognene, så kontakt os - og vores servicemontør kommer forbi og sætter det på.

Låsebom

Låsebommen til uni-cover kundevognshuset, er et kraftigt stykke varmgalvaniseret stål som sammen med en hængelås bruges til at aflåse vognhuset uden for åbningstid.

sættet inkluderer: selve låsebommen, beslag i begge sider af vognhuset, samt holdebeslag til låsebommen når den ikke er i brug - hængelåsen sørger du selv for.

Kæde og beslag til hængelås

Kæde og beslag til hængelås, sættet består af beslag til begge sider af huset, samt en rustfri kæde, som kunden låser fast med egen hængelås.

Affaldsspand i strækmetal

Affaldsspanden er i de seneste år blevet et meget populært stykke tilbehør til vores vognhuse, skraldespanden monteres på siden af kundevognshuset, og er ligeledes udført i varmgalvaniseret stål.

Cykelholder

Cykelholderen er altid populær, og kan monteres på alle kundevognshusene eller som fritstående.

Gavl i strækmetal

Vores gavle i strækmetal kan leveres til alle vores vognhuse, også vægmodeller.

2-fløjet låge i strækmetal

Den 2-fløjede låge til kundevognshuset, bruges ofte sammen med en gavl, så huset kan lukkes fuldstændig og aflåses uden for åbningstid.

Infoskilt

Infoskiltet kan bruges når kunden har valgt rør og beslag til startnøgler - skiltetmonteres således på røret til startnøglerne, og kunden får så efterfølgende sin dekoratør til at montere information vedr. møntlåsene.