Uni-cover vognhus

Uni-cover kundevognshuset er bygget i varmgalvaniseret stål, med tag i polycarbonat kanalplader.

Siderammerne er boltet på, og fremstillet i galvaniseret strækmetal.

Ligesom navnet fortæller, så er der ingen fundament, man kan frit flytte vognhuset hvis nødvendigt. Vognhuset er nemlig 100% selvbærende.


Vognhuset på dette billede er 4 fag 3 baner

3 fag 2 baner

Med 3 fag og 2 baner menes der at kundevognshuset er 3 fag lang, altså 3 sektioner i dybden. De 2 baner betyder at der er plads til 2 rækker kundevogne.

3 fag 3 baner

Med 3 fag og 2 baner menes der at kundevognshuset er 3 fag lang, altså 3 sektioner i dybden. De 3 baner betyder at der er plads til 3rækker kundevogne.

4 fag 2 baner

Med 4 fag og 2 baner menes der at kundevognshuset er 4 fag lang, altså 4sektioner i dybden. De 2 baner betyder at der er plads til 2 rækker kundevogne.

5 fag 3 baner

Med 5 fag og 3 baner menes der at kundevognshuset er 5 fag lang, altså 5 sektioner i dybden. De 3 baner betyder at der er plads til 3 rækker medkundevogne.

6 fag 4 baner

Med 6 fag og 4 baner menes der at kundevognshuset er 6 fag lang, altså 6 sektioner i dybden. De 4 baner betyder at der er plads til 4 rækker kundevogne.

8 fag 3 baner

Med 8 fag og 3 baner menes der at kundevognshuset er 8 fag lang, altså 8 sektioner i dybden. De 3 baner betyder at der er plads til 3 rækker kundevogne.