Smedejern

Hos Hadsten Smede- og Maskinværksted producerer vi produkter i smedejern. Heriblandt kan nævnes låger og hegn.

Vi får dem enten malet eller galvaniseret hos en af vores underleverandører. Vi producerer i fornuftige mængder, så derfor har vi en god aftale, så prisen hos dig som kunde, bliver så lav som mulig.

Havelåger

Vi har på denne smedejernslåge har vilavet meget smalle tremmer, da kunden ønskede at holdekatteude af sin kolonihave. Pladen i toppen af lågen, er til montering af husnummer. Ved opsætning nedsænkes stolperne i jorden, og lågen monteres på stolperne i de påmonterede hængsler. I toppen af lågen sidder nogle pyntespyd,med det formål at kattene ikke kan komme over lågen.

Smedejernsgelænder under produktion

Når man siger smedejern, tænker mange på mange små fine detaljer.

På dette gelænder til en trappe, har vi lavet blandt andet et monogram og andre små fine detaljer. Dette er bestilt af kunden og sammen med ham fandt vi ud af hvordan det præcist skulle være. Kunden får derfor ikke bare en standard som så mange andre. Han får sig en unik detalje på sit hus.

Gelænderet mangler selvfølgelig at blive malet og få de sidste detaljer på plads. Men det er godt på vej, og vi opdaterer løbende med nye billeder.